Home | Links | Yamaha | Nieuwe Boten | Reparatie | Aanbiedingen - Gebruikt | ContactWelkom op de website van Watersport Centrum Aaalsmeer!

Watersport Centrum Aalsmeer is de Yamaha dealer voor Aalsmeer, Amstelveen, groot Westeinder en omstreken. Ook zijn wij dealer van Vortex Rubberboten en van AB Inflatables en Caribe InflatablesVortex


Vortex Rubberboten, ongekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs!
Vortex rubberboten

Airdeck of vloerplaten? 
Deze moderne, kleine rubberboten zijn voorzien van een opblaasbare of vaste vloer met een opblaasbare kiel die voor comfort zorgen tijdens het varen. Dit zorgt tevens voor een goede stabiliteit en controle over de boot. Het grote voordeel van een boot met opblaasbare bodem (Airdeck) is dat de boot zeer compact gemaakt kan worden voor opslag en transport. Het voordeel van een vaste kunstof of aluminium vloer is dat deze duurzamer is en meer geschikt voor dagelijks en/of professioneel gebruik. 

Standaard uitrusting Vortex Tender rubberboot 
Alle rubberboten uit de Vortex® serie worden geleverd met een standaard pakket aan toebehoren. Dit omvat een voetpomp, een reparatieset (lijm, 2 kleuren PVC- doek en ventielsleutel), een stevige draagtas, 2 hijsogen in de boeg (Tender Serie), 2 hijsogen in de spiegel (Tender Serie), een aluminium roeizitting, een set roeispanen en een bescherm matje op de vloer voor de brandstoftank met spanband. Met deze standaard toebehoren is elke Vortex® rubberboot klaar voor gebruik! 

Garantie Vortex rubberboten 
De Vortex® Tender rubberboten worden geleverd met een fabrieksgarantie van 4 jaar* en de Vortex Sport rubberboten 2 jaar* op het gebruikte doek en de naden. Deze garantie geldt tevens voor de verlijming van de spiegel en de op de boot verlijmde accessoires (handvatten, RVS-ogen, etc.) Op de overige onderdelen en accessoires (Honeycomb/aluminium-vloerdelen, voetpomp, roeispanen, roeizitting, tas, etc.) zit 1 jaar fabrieksgarantie. *De garantievoorwaarden staan beschreven in de handleiding. 

Tender Serie - Sport Serie - RIB serie
ONZE OPENINGSTIJDEN!

Dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00

Zaterdag 10.00 - 16.00

Daarnaast is het altijd mogelijk om op afspraak s'avonds onze showroom te bezoeken! 

FACebook

Watersport Centrum Aalsmeer

Aalsmeerderweg 170 1432 CL Aalsmeer Tel.0297 769033

null