Home | Links | Yamaha | Nieuwe Boten | Reparatie | Aanbiedingen - Gebruikt | ContactWelkom op de website van Watersport Centrum Aaalsmeer!

Watersport Centrum Aalsmeer is de Yamaha dealer voor Aalsmeer, Amstelveen, Groot Westeinder en omstreken. Ook zijn wij dealer van Vortex Rubberboten en van AB Inflatables en Caribe Inflatables.

Bij ons kunt u terecht voor reparaties aan alle merken buitenboordmotoren, als exclusief Yamaha dealer werken we natuurlijk uitsluitend met originele Yamaha onderdelen! Een kleine beurt, grote beurt of reparatie van een defect aan uw buitenboordmotor alles is natuurlijk mogelijke!


Rubberboot Reparatie

Het repareren van rubberboten is een specialisatie van ons, ons ervaren team kan alle reparaties uitvoeren, van het repareren van een lek tot het volledig opnieuw inlijmen van bodems, spiegels, etc. Geen complexe reparatie gaat ons te ver.

Reparatie Rubberboot

We gebruiken alleen zo veel als mogelijk origineel repartie doek en materiaal. Als Bombard & Avon dealer hebben we toegang tot alle originele onderdelen van Zodiac, Bombard en Avon. Ook hebben we een groot assortiment van onderdelen van alle overige merken rubberboten.

Naast reparaties leveren we natuurlijk ook ventielen, zelflozers, peddels, pompen en al het andere nodig voor uw rubberboot!

ventielen

 


ONZE OPENINGSTIJDEN!

Woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00

Zaterdag 10.00 - 16.00

Daarnaast is het altijd mogelijk om op afspraak s'avonds onze showroom te bezoeken!

Wij zijn te bereiken op:0297 769033Watersport Centrum Aalsmeer

Aalsmeerderweg 173 1432 CL Aalsmeer Tel.0297 769033


 
null